AIQS NEWS

AiQS News 91

Amb aquesta edició de la revista es dona per tancat el centenari de l’AIQS Alumni. Un centenari que es va clausurar al Palau de la Música tot fent una crida a la transformació.

AIQS News 90

Aquest nou número d'AIQS News se centra en analitzar el paper que tenen les operacions dins de les empreses, de la mà de diferents experts.

AIQS News 89

El món canvia cada cop més de pressa. Si abans calien diverses generacions per observar un canvi de paradigma significatiu, ara una sola generació pot experimentar-ne més d’un al llarg de la seva vida.

AIQS News 88

Haig de ser innovador i parlar de nous conceptes!”, vaig pensar quan em van demanar que preparés un editorial per al monogràfic de l’AIQS News dedicat a l’economia circular.

AIQS News 87

Us escric per primera vegada des d’aquest editorial que l’AIQS News posa a la meva disposició. Com sabeu, des del passat dia 22 de setembre hi ha una nova junta a l’associació d’antics alumnes d’IQS.

AIQS News 86

Després d’uns mesos en què la pandèmia de la COVID-19 ha estat la gran protagonista, tornem a ser aquí amb una AIQS News 86 que volem que transmeti un missatge realista, però alhora positiu.