AIQS NEWS

AIQS News 81

Les festes de Nadal seran les grans protagonistes els propers dies. Una gran oportunitat de reunir-se amb la família per compartir desitjos i projectes de futur.

AIQS News 80

L’única habilitat competitiva a llarg termini és l’habilitat per aprendre, deia el científic computacional, matemàtic i educador Seymour Papert.

AIQS News 79

La primera AIQS News de l'any és una de les mes especials, i ho és perquè ens serveix per fer un reconeixement als guanyadors dels Premis Pare Salvador Gil, que distingeixen el gran treball realitzat tant pels mateixos guanyadors com per tots...

AIQS News 78

La festes de Nadal marcaran l’agenda social de les llars de tot el país durant els propers dies; una gran oportunitat per reunir-se amb la família, compartir desitjos i futurs projectes, així com per fer balanç de l’any que estem a punt de finalitzar.

AIQS News 77

L'aturada de les vacances estivals sol ser un bon moment per desconnectar d'una societat en què vivim permanentment connectats...

AIQS News 76

Comencem aquest nou exemplar de la revista AIQS News recordant la figura del Dr. Pere Ribosa, l’impulsor, juntament amb el pare Gil, d’IQS modern i tecnològic que coneixem avui.