AIQS NEWS

AIQS News 89

El món canvia cada cop més de pressa. Si abans calien diverses generacions per observar un canvi de paradigma significatiu, ara una sola generació pot experimentar-ne més d’un al llarg de la seva vida.

AIQS News 88

Haig de ser innovador i parlar de nous conceptes!”, vaig pensar quan em van demanar que preparés un editorial per al monogràfic de l’AIQS News dedicat a l’economia circular.

AIQS News 87

Us escric per primera vegada des d’aquest editorial que l’AIQS News posa a la meva disposició. Com sabeu, des del passat dia 22 de setembre hi ha una nova junta a l’associació d’antics alumnes d’IQS.

AIQS News 86

Després d’uns mesos en què la pandèmia de la COVID-19 ha estat la gran protagonista, tornem a ser aquí amb una AIQS News 86 que volem que transmeti un missatge realista, però alhora positiu.

AIQS News 85

El coronavirus ha marcat la nostra agenda social en els darrers temps. Tots hem vist com un virus que al principi vèiem molt llunyà ens robava un dels valors més preuats de la raça humana: el temps compartit amb els altres; el temps per...

AIQS News 84

Les festes de Nadal són notícia amb l’arribada del mes de desembre. Una bona oportunitat de compartir amb la família, els amics i companys de professió els reptes marcats de cara a l'any nou.